Последвайте Гласове в Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Задължително

...
Последвайте Гласове в Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Задължително
Коментари Харесай

Кирил Петков: Задължително е ГЕРБ да сформира правителство, ние ще бъдем конструктивна опозиция

Последвайте ”Гласове " в 
" Ние сме в позиция на градивна съпротива. Задължително е ГЕРБ да образува държавно управление. Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние сме поредни. Първата политическа мощ носи огромна отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат огромен избор, Движение за права и свободи е логически съдружен сътрудник, да вземем за пример и " златен пръст " от " Възраждане ". При всички тези въможни комбинации би било безконтролно първата политическа мощ да не образува държавно управление, не е елементарно, само че това е отговорността да си победител ", съобщи в " Денят стартира " водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

По думите ролята на градивна съпротива е значима за зоркост. Той разясни, че няма концепция какво тъкмо съставлява партията на Стефан Янев " Български напредък ". Няма ясна визия кой и по какъв начин стои откъм гърба и каква е крайната политика на партията, посочи Петков.
" Ще бъдем гласна съпротива. През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана доста безценен, доста хора се разочароваха, те са в дребните обитаеми места и взеха решение да не отидат да гласоподават ", добави водачът на " Продължаваме промяната ".
Кирил Петков акцентира, че няма да се сливат парламентарни групи, да вземем за пример сред Политическа партия и " Демократична България ".

" Това не е резултатът, на който се надявахме. Ако ни сложите сред дясно и ляво, ние сме тъкмо център.
По отношение на ролята на президента в сформирането на държавното управление, Петков съобщи, че в този момент е време всеки да си застане на виновната позиция, на която е. Той не се е фокусирал съответно върху позицията на президента, а ръководи един длъжностен кабинет, като в тази роля трябвало президентът да си свърши неговата работа.
Според Петков по-разумно щяло да е служебният кабинет да продължи работата на Политическа партия, като той даде образец със обстановката с " Газпром ", които са се потвърдили като обезсърчителен снабдител.
Вчера Политическа партия гледали с интерес до към 2 ч. изборните резултати. Петков благодари на всички гласоподаватели, подкрепили Политическа партия на предварителните избори. Над 500 000 души действително не престават да имат вяра, че България може да има друго бъдеще, просперираща, можеща и без корупция - всички те застанали зад Политическа партия, удовлетворен е Кирил Петков.
По думите му в последните 7-8 месеца инфлацията заляла цяла Европа и животът станал по-скъп. От това хората се разочаровали, че животът има станал доста по-труден, в сравнение с елементарен, като по тази причина не отишли да гласоподават на изборите. Политическа партия се водили напълно в акцията си от политиката по приходи за пенсионерите и стъпките, които създали за 7 месеца.
" Това, което българските жители ще видят от нас е, че ние сме доста поредни и обещанията, които ги даваме, ги следваме ", увери Петков. При Политическа партия обещанията им щели да бъдат едно и също - откакто са дали обещание, че няма да има коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, значи няма да има.
Източници: Българска национална телевизия, news.bg
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР